Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, ki shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete našo spletno stran in kaj vas ob teh obiskih zanima. Piškotki ne zbirajo nobenih osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale. 

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Tako se npr. s pomočjo piškotkov lahko beležijo vaše preference in nastavitve pri sami interakciji z našim spletnim mestom.

S pomočjo piškotkov beležimo tudi statistiko obiskov naše spletne strani. Tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob vašem naslednjem obisku ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo.

Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem ko se ostali lahko shranijo le, če se s tem strinjate.

Spletna stran podjetja Plastika Virant d.o.o. uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka

Namen

Trajanje

Izvor

_ga, _gid, _gat

Statistika ogledov spletne strani

2 leti, seja

Google Analytics

__cookiePolicy

Funkcionalni piškotek - zapomnitev izbire glede piškotkov

10 let

CMS

PHPSESSID 

Funkcionalni piškotek uredniškega sistema

seja

CMS

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadar koli izklopite. Informacije o nastavitvah piškotkov v posameznih brskalnikih so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno, oziroma bodo nekatere njene funkcionalnosti onemogočene. Tudi po izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Kontakt

Plastika Virant d.o.o.

Pod Hrasti 20
1218 Komenda
Slovenija

Telefon: +386 1 330 82 40

E-pošta: info@plastika-virant.si

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.019558 0.019558»